Bæredygtig IT

Bæredygtig IT er noget, vi ser mere og mere. I takt med den større fokus på miljøet bliver der tænkt i nye og kreative baner, når vi skal finde ud af, hvordan vi mindsker IT-branchens miljømæssige fodaftryk.

Når IT bliver genbrugt, bliver der ikke produceret nær så meget ny IT, som hvis alle forbrugere købte spritnye IT-produkter, hver gang de manglede noget IT-udstyr.

Brugt IT-udstyr får nyt liv og skåner miljøet

Brugt IT-udstyr kan sagtens have en længere levetid end først antaget. AK7-IT A/S specialiserer sig i at opkøbe brugt IT-udstyr for derefter at refurbishe det, så det i sidste ende kan genbruges og sælges på ny. Når du står og overvejer nye IT-systemer til din virksomhed – offentlig eller privat – er der faktisk penge at tjene. Kontakt os og hør mere om, hvilken værdi din virksomheds brugte IT-produkter kan have. Selvom produkterne ikke længere har værdi for jeres virksomhed, kan de sagtens have værdi for en anden – på den måde skåner vi miljøet sammen.

Sælg dit brugte IT-udstyr

Vi køber og sælger nyt, brugt og renoveret IT-udstyr. Hvis du ønsker at få et tilbud, så benyt venligst linket og udfyld kontaktformularen.

Bæredygtig IT og genbrug

Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis din virksomhed har brug for IT-produkter. AK7-IT A/S opkøber brugt IT-udstyr og giver det nyt liv, så det kan gavne en ny bruger. Vi er meget dedikerede til vores kundetilfredshed, derfor gør vi altid vores ypperste for at vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os – hvad enten det er køb eller salg.


Når du køber et IT-produkt af os, er du sikret et produkt, der er behandlet korrekt. Hver gang vi opkøber IT-systemer, sørger vi for at datasikkerheden og sletningen af data sker i overensstemmelse med Datatilsynets forskrifter, så hverken sælger eller køber af brugt IT skal være bekymret for, om dataen kommer i de forkerte hænder.