Sikker opkøb af IT-udstyr fra den offentlige sektor

Sikker handel med IT-udstyr

Når en offentlig virksomhed vil sælge deres IT-udstyr, er det vigtigt, at det foregår sikkert. Og med ‘sikkert’ mener vi, at der skal være hundrede procent styr på, at al data fra de brugte maskiner bliver slettet ordentligt og forsvarligt, inden vi begynder at refurbishe udstyret til en ny kunde, der kan bruge refurbished IT-udstyr.

Genbrug af IT-udstyr fra den offentlige sektor

Vi opkøber offentligt IT-udstyr og refurbisher det. På den måde får udstyret en længere levetid, og refurbished IT-udstyr kan gøre nytte et andet sted. Opkøb af brugt IT-udstyr bliver mere og mere moderne, da det er en miljøvenlig og bæredygtig måde at sælge og bruge IT-løsninger. 

Som offentlig sektor kan I minimere det miljømæssige fodaftryk, I sætter, ved at sælge jeres IT-udstyr, så det kan blive genbrugt og få nyt liv.

Typer af IT-udstyr vi køber:

  • Netværksudstyr
  • Server / Storage udstyr
  • Telecom udstyr
  • Laptops / Desktops / Mobile devices

Datasikkerhed

I kan være helt sikre på, at datasikkerheden er i top, når I vælger at sælge jeres brugte IT-udstyr til os. Vi sørger for en sikker datasletning, så I ikke skal være bekymret for, om alt jeres data kommer de forkerte steder hen. 

Vi har meget erfaring med at handle med større virksomheder – både private og offentlige, og vi kan sikre jer, at jeres data bliver håndteret og slettet forsvarligt. Ved at trykke på knappen herunder kan du læse mere om datasikkerhed og datasletning.