Datasletning og sikkerhed

Høje standarder og sikker håndtering af data

Vi har høje standarder, når det kommer til datasletning og datasikkerhed. Sikkerhed omkring datahåndtering er vigtigt, og vi synes, det er essentielt, at vores kunder – om de sælger eller køber – føler, de er i trygge hænder, når de handler med os.

IT-sikkerhed i top

Når du sælger dit udfasede IT-udstyr til os, giver vi dig en sikkerhed for, at al data bliver slettet fuldstændigt. Vi følger Datatilsynets forskrifter, når vi håndterer kunders data, så du er sikret sikker og fortrolig håndtering af dataen på de produkter, du sælger til os. Det er en 100% sikker og certificeret datasletning af softwaren og jeres følsomme data, der bliver foretaget.

Sikker datasletning

Når data bliver slettet efter Datatilsynets forskrifter opstår muligheden for at kunne sælge brugt IT-udstyr sikkert videre. Herefter kan I nemlig være sikre på, at udstyret er helt tømt for virksomhedens gamle og følsomme data. Kort sagt, så bliver produktet fuldstændig tømt for alt, der kunne have betydning for jeres virksomhed. Derfor er det også sikkert at købe refurbished IT-udstyr fra AK7-IT A/S, fordi vi sikrer, at de produkter du køber til din virksomhed – om den er offentlig eller privat – er sikre at tilgå og ikke indeholder noget gammelt materiale fra den tidligere ejer. Hvis du er interesseret i at høre mere om datasletning og sikkerhed, skal du være velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at svare på spørgsmål omkring datasletning, sikkerhed, bæredygtig IT og sikker opkøb og salg af brugt IT-udstyr.