Velkommen til AK7-IT A/S

Mange års erfaring inden for IT-branchen

AK7-IT A/S er en virksomhed med sammenlagt 20 års erfaring inden for IT-branchen, og som har et stort netværk af 12.000 samarbejdspartnere, der forgrener sig verden over. Vi er eksperter i både opkøb og salg af nyt og renoveret IT-udstyr fra førende forhandlere, herunder CISCO, IBM, HP & EMC.

Selvom der er mange IT-virksomheder, sigter vi på at lede markedet og betragter os selv som top ti udbydere. Vi har adgang til store mængder udstyr, hvilket betyder, at vi altid kan tilbyde dig en god pris på bl.a. IP telefoner, storage og IT-tilbehør. Vi ønsker altid en åben og gennemsigtig dialog, har en stor dedikation til kundetilfredshed, og har altid langsigtede forretningsforbindelser i tankerne. 

Det betyder meget for os, at vores medarbejdere altid lever op til udfordringen om at give en ubekymret og tilfredsstillende købsoplevelse for vores kunder.

Få præcis det IT-produkt, du ønsker:

Hvorfor nøjes, når du kan få præcis det IT-udstyr, du mangler til en favorabel pris hos os? Vi tilbyder et komplet sortiment af IT-udstyr med samme kvalitet og pålidelighed, som du kender fra førende IT-produkter. Uanset om du mangler netværksudstyr, storage, servere eller IP udstyr til enten små eller store virksomheder, så har AK7-IT A/S, hvad du skal bruge.