Sikker opkøb IT-udstyr fra private virksomheder

Bæredygtig IT – vi giver nyt liv til brugt IT-udstyr

Trænger din virksomheds IT-systemer til at blive skiftet ud? Så hold endelig igen med at smide dem ud. Der er ofte mere liv og gavn tilbage i vores IT-løsninger, end vi umiddelbart er klar over. Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan høre mere om dine muligheder og stille eventuelle spørgsmål.

Genbrug af IT-udstyr fra private virksomheder

Genbrug af IT-udstyr fra private virksomheder er noget, der efterhånden er mere og mere populært. Når du genbruger IT-udstyr, giver du ekstra liv til produktet.

Vi opkøber og refurbisher IT-udstyr fra private virksomheder – en bæredygtig måde at genbruge udstyr, der ikke er helt klar til skrot endnu. På den måde kan en anden virksomhed få glæde af noget billigere IT-udstyr, som vi har refurbished og givet nyt liv.

Typer af IT-udstyr vi køber:

  • Netværksudstyr
  • Server / Storage udstyr
  • Telecom udstyr
  • Laptops / Desktops / Mobile devices

Datasikkerhed

Vi har erfaring med at opkøbe brugt IT-udstyr fra større virksomheder – både offentlige og private, hvor vi sikrer, at al data bliver slettet på forsvarlig og korrekt vis, således jeres virksomhed ikke skal være bekymret for, om jeres data kommer i uvedkommendes hænder. Vi sender rapporter og datasletning retur til jer, efter vi har trukket al dataen ud af det IT-udstyr, der er solgt til os.

Derfor kan du som ny kunde også være sikker på, at der ikke ligger nogen ting på de produkter, du køber af os.