FAQ

På denne side kan du finde nogle af de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder et svar på det, du leder efter her, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil forsøge at besvare dit spørgsmål bedst muligt.

Genbrugt og renoveret betyder at udstyret har været ejet af andre. Når vi sælger renoveret udstyr, tester vores teknikere alle produkterne grundigt for at sikre, at de efterlever vores høje standarder og er i en god stand.

Vi tilbyder mange produkter fra mange forskellige brands. Hvis du leder efter andre produkter end dem på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at ringe til os, eller klikke på ”Indhent tilbud” knappen. Denne vil lede dig hen til vores kontakt side, hvor du vil finde en formular til at udfylde dine informationer, hvilket giver os tilladelse til at kontakte dig, så vi kan hjælpe dig med at finde præcis de produkter, du efterspørger.

Vi tilbyder mange produkter fra mange forskellige brands. Hvis du leder efter andre produkter end dem på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at ringe til os, eller klikke på ”Indhent tilbud” knappen. Denne vil lede dig hen til vores kontakt side, hvor du vil finde en formular til at udfylde dine informationer, hvilket giver os tilladelse til at kontakte dig, så vi kan hjælpe dig med at finde præcis de produkter du efterspørger.

Vi sælger produkter fra brands som CISCO, IBM, EMC for bare at nævne nogle af dem. Vi er eksperter i produkter som Netværksudstyr, storage, servere, IP Telefoner, men vi tilbyder også mange andre produkter. Giv os et kald, eller kontakt os via vores kontakt side, og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig.
Hvis du bestiller før klokken 15:00, og det bestilte udstyr er på lager, så vil det blive sendt afsted samme dag. Hvis du bestiller efter klokken 15:00, så vil din ordre blive sendt dagen efter. Forsendelsestiden afhænger af, hvor du vil have det sendt hen, men i Danmark tager det oftest én hverdag. Kontakt os for at få mere informationer om forsendelser.
Prisen på en forsendelse afhænger af den ønskede forsendelsesmetode, antallet at produkter der skal sendes, samt hvor pakken skal sendes hen, og vi kan derfor ikke give dig en fast forsendelsespris. Venligst kontakt os hvis du har spørgsmål til forsendelsesomkostninger, og vi vil finde en pris til dig.

Produkterne, vi sælger, har de samme garantier, som dem AK7-IT A/S får fra de forskellige brands, og garantien kan derfor variere. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål om garantier på et produkt.

Standard produkter (produkter i daglig brug) kan returneres med 100 % af prisen refunderet. Delvis standard produkter (produkter der ikke er i daglig brug, og som snart vil blive erstattet med en ny model) kan returneres med 26-50 % refusion. Produkterne kan returneres til kredit inden 8 dage efter fakturering, hvis disse generelle kriterier er opfyldt:

  1. Indpakningen er ubrudt og intakt.
  2. Pakken er i original emballage.
  3. Antallet af produkter, der returneres, overstiger ikke det normale lager antal.
  4. Returneringen indeholder alle dele (transformere, antenner, batterier, disks osv.)

Alle returneringer sker på købers risiko, og køber vil blive opkrævet ekspeditionsgebyr og transportomkostninger.

Kontakt os så snart du opdager fejlen, og vi vil sørge for, at du får de rigtige produkter så hurtigt som muligt. Vi hjælper dig selvfølgelig med at returnere de forkerte produkter, og transportomkostningerne betales af AK7-IT /AS.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon: +45 88 190 999, sende en e-mail: info@ak7-it.com, eller komme forbi vores kontor mellem klokken 09:00 og 17:00 alle hverdage:

AK7-IT A/S
Lyngvej 5
9000 Aalborg
Denmark