Sælg os dit brugte IT-udstyr

Så nemt er det!

1. Du kontakter os med oplysninger og får tilbud.

2. Du godkender tilbuddet – afhentningstidspunkt aftales.
3. Udstyret vil blive afhentet. Pakning / oprydning muligt efter aftale.

4. Vi datasletter alt udstyr med tilhørende rapport.

5. Rapporter på datasletning tilsendendes og der afregnes for udstyr.

6. Du har nu fået mest muligt ud af dit brugte IT udstyr.

Ligger du inde med brugt IT udstyr, som du kunne være interesseret i at sælge?

Bæredygtig IT

Selvom jeres IT-udstyr ikke længere kan opfylde jeres behov, kan andre muligvis have nytte af udstyret. Ved at genbruge jeres udfasede IT-udstyr, skåner I miljøet og sikrer dermed en miljømæssig forsvarlig bortskaffelse. IT-branchen er en af de brancher, der har størst negativ effekt på miljøet, men ved at forlænge udstyrets levetid mindskes forureningen.

I kan være med til at mindske IT-branchens miljømæssige fodaftryk ved at genbruge jeres udfasede IT-udstyr og dermed skabe bedre betingelser for miljøet i fremtiden.

Økonomien i genbrug af IT-udstyr

Ved at sælge jeres udfasede IT-udstyr til os i stedet for at smide det ud, mindsker I ikke blot påvirkningen på miljøet, I tjener også penge. Selvom udstyret ikke længere har værdi for jer, kan der sagtens være penge at tjene i udstyret uanset tilstand og alder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres gamle udstyr, der står på lager og fylder. Salg af virksomhedens brugte IT-udstyr kan vise sig at være en profitabel forretning.

Hvordan fastsættes værdien af udstyret:

Værdien af udstyret afhænger af flere faktorer; alder, type, model, kvalitet og stand. Det er derfor ikke muligt at oplyse faste priser på brugt udstyr. Ring til os så vi kan tage en uforpligtende snak om værdien af jeres udstyr, og dermed finde den bedste og mest profitable løsning for jer.

Datasletning og sikkerhed

Når du sælger dit udfasede IT-udstyr til AK7-IT A/S, sikrer vi at alt data bliver slettet efter Datatilsynets forskrifter. Du og din virksomhed kan derfor være sikker på, at der sker en 100 % sikker certificeret datasletning af softwaren og jeres følsomme data. Ved at slette dataene efter Datatilsynets forskrifter skabes en mulighed for at sælge IT-udstyret sikkert videre, da I herefter kan være 100 % sikre på, at udstyret er tømt for følsomme data. Datasletningen af softwaren er derfor jeres garanti for, at virksomhedens gamle data håndteres ansvarligt. Herudover sikrer vi også, at jeres kendetegn såsom logo, virksomhedens navn, tyverisikring eller andet fjernes fra det brugte IT-udstyr. På denne måde sikres I, at udstyret ikke kan spores tilbage til virksomheden. Når jeres data er blevet destrueret, tilbydes et certifikat på at alle data er slettet efter datatilsynets forskrifter. Du kan læse om kravene til sikker datasletning i Datatilsynets bekendtgørelse her.